Actueel

Nieuws

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies Lokaal nieuws woensdag 05 augustus 2020

Ervaar het gemak van professioneel interieuradvies

Thuis. Daar waar je het leven viert en in stilte geniet. Een plek om samen te komen. En om alleen te zijn. Het cree?ren van een thuis is een zoektocht naar harmonie, de basis van persoonlijk welzijn en geluk. Wij helpen je met advies, ontwerp en realisatie van jouw ware thuis.

INTERIOR DESIGN

Het cree?ren van een persoonlijk thuis is zoveel meer dan het ophangen van gordijnen of het leggen van een vloer. Want mooie losse keuzes maken nog geen samenhangend geheel. Het inrichten van je huis begint met een goed plan dat past bij wie je bent en wat je belangrijk vindt. Geen kant-en-klare oplossing, maar een advies of ontwerp waarin jouw smaak, leefstijl en budget de hoofdrol spelen. En dat is precies wat Home made by van Rossum voor je doet.

DESIGN DATE

Omdat thuis de belangrijkste plek is in je leven, hebben wij Design Date ontwikkeld: ons cadeau voor jou. Design Date is een inspirerende en vrijblijvende eerste kennismaking met onze Interior Designer, het liefst bij jou thuis. Want alleen daar ligt de basis voor een persoonlijk interieur. Samen ontrafelen we wat het thuisgevoel voor jou betekent en ontdekken we wat jij in je hoofd en hart hebt.

VAN INTERIEURADVIES TOT REALISATIE

Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijk het is dat ons team van vakspecialisten in een vroegtijdig stadium betrokken is bij het maken van de juiste keuzes. Opties voor meer- en minderwerk zijn namelijk mede afhankelijk van hoe de woning wordt ingedeeld en er komt in korte tijd veel informatie op je af. Daarbij helpen we je graag vanaf het begin.

Het is onze missie om mensen te helpen een persoonlijk en leefbaar thuis te maken. Dat doen we niet alleen door interieuradvies te geven, maar ook door het designplan te verwezenlijken. Wij van Home made by van Rossum hebben naast onze Interior Designer alle vakspecialisten in huis om een vloer te leggen, gordijnen in te meten en op te hangen en de muren te schilderen. Wil je een vrijblijvende afspraak maken voor een eerste gesprek?

Neem dan contact op.

Rabo Samen Online: het gemak van online én het persoonlijke van de Rabobank Lokaal nieuws vrijdag 17 juli 2020

Rabo Samen Online: het gemak van online én het persoonlijke van de Rabobank

Regel je hypotheek gemakkelijk online en profiteer van een adviseur die met je meedenkt

Je hypotheek online regelen wanneer het jou uitkomt is ideaal. Maar voor zo’n grote financiële keuze is het wel prettig om persoonlijk geadviseerd te worden. Rabobank introduceert daarom Rabo Samen Online voor Hypotheken. Daarbij regel je jouw hypotheek gemakkelijk online, maar heb je ook een adviseur die met je meedenkt bij belangrijke beslissingen.

Hoe regel je online je hypotheek bij Rabobank?

Er zijn vier belangrijke stappen die je doorloopt om online via de Rabobank je hypotheek te regelen:


Vrijblijvend oriëntatiegesprek
Bereken hier eenvoudig online je hypotheek . Samen met een Rabobank-adviseur bespreek je vervolgens de mogelijkheden tijdens een gratis oriëntatiegesprek.
Hypotheekdossier vullen
Upload voor het vervolg, een betaald adviesgesprek, een aantal documenten in jouw eigen Rabobank Hypotheekdossier .
Persoonlijk adviesgesprek
In dit adviesgesprek kijk je samen met je Rabobank-adviseur naar een hypotheek die bij jou past. Je ontvangt vervolgens een hypotheekofferte.
De rest regelen wij
Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgt Rabobank ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt.


500 euro korting op advieskosten

Met Rabo Samen Online kun je de hypotheek vinden die bij jou past, maar dan zonder dat je er de deur voor uit hoeft. Je regelt de hypotheek wel samen met een hypotheekadviseur van Rabobank. Om een goed hypotheekadvies te kunnen geven, heeft de adviseur diverse gegevens en documenten van jou nodig. Omdat je zelf je documenten uploadt in het Rabobank Hypotheekdossier, ontvang je 500 euro korting op de advieskosten.

Meer weten?

Wil je meer weten over Rabo Samen Online? Kijk op www.rabobank.nl of bel Rabobank  Zuid-Hollandse Eilanden 0186-891000.


www.rabobank.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden