Bernissepark

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 252.500,- tot € 439.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
133 - 173m2
Kaveloppervlak
142 - 394m2
Inhoud
462 - 615m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Bekijk hier de promotievideo 

BERNISSEPARK FASE 3 IN VERKOOP!

Fase 3 bestaat uit totaal 22 woningen, waaronder 6 royale twee-onder-één-kapwoningen type “Lombardier” én 16 ruime eengezinswoningen, type “Koetsier”. Deze woningtypen worden reeds in fase 1 gerealiseerd op de lokatie. De prijzen zijn te vinden onder het kopje "woningtypes". 


Bernissepark
In het prachtige Zuidland wordt een mooie nieuwe woonwijk gerealiseerd genaamd Bernissepark. Bernissepark is gesitueerd aan de Zoetemanring en zal uit verschillende fasen bestaan.

De ruime eengezinswoningen, type “Koetsier”
Deze grote eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kan je gemakkelijk één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen.

Kenmerken eengezinswoningen:

*133 m2 woonoppervlak;
*5,40 m breed en 10,76 m diep;
*Standaard 3 slaapkamers;
*Woonkamer en keuken van 45 m2;
*Ruime zolder met aparte technische ruimte;
*Veel optie mogelijkheden;
 
De royale twee-onder-één-kapwoningen type “Lombardier”
De twee-onder-één kapwoningen in Bernissepark zijn schitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van ruim 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de grote open leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een afzonderlijke toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.
 
De Kenmerken van de Twee-onder-één kapwoningen:

*178 m2 woonoppervlak;
*7,56 m breed en 10,76 m diep;
*Standaard 4 slaapkamers;
*Woonkamer en keuken van 58 m2;
*Ruime zolder met aparte technische ruimte;
*Veel optie mogelijkheden;
Planning
De bouw van Bernissepark fase 1 is gestart in december 2017 en de oplevering is een klein jaartje later.
 
Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.
 
Vul het interesseformulier hier op de website in en we houden u vrijblijvend op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bernissepark
Koopwoningen
30
Prijs
€ 252.500,- tot € 439.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden