De Haven Spijkenisse, deelgebied SLUIS

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 306.950,- tot € 499.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 205m2
Kaveloppervlak
120 - 175m2
Inhoud
395 - 572m2
Aantal kamers
6 - 9

Over dit project

Stoer. Dat is het om straks in De Haven Spijkenisse te wonen. Havenwoningen en appartementen weerspiegelen in het water. Bootjes dobberen op het water heen en weer. U hoort touwen die tegen de masten van de zeilboten aan tikken en de vogels die met hun getjilp boven het water vliegen.

De Haven Spijkenisse wordt een omgeving die je nergens anders vindt in de gemeente Nissewaard. Er is ruimte om te wonen, maar vooral veel ruimte om aan het water te verblijven. Door de directe aansluiting op het stadcentrum van Spijkenisse is de kade de plek om even te genieten.

In Sluis komen 25 stijlvolle Havenwoningen en 26 luxe appartementen en zijn uniek in architectuur met rijke historie.

De Havenwoningen komen in vier verschillende grondgebonden woningtypen, van stoere Pakhuizen, sfeervolle Kadewoningen, stijlvolle Herenpanden en statige Regenthuizen. De huizen blinken uit in ruimte. Met drie volledige verdiepingen zijn deze huizen zelfs ruimer en luxer dan een flinke tweekapper. Maak het ├ęcht jouw thuis. Kies voor een andere indeling. Wil je een kantoor aan huis? Extra ruime slaapkamers met meerdere badkamers? Of een woonkamer op de verdieping met een prachtig uitzicht? Er is zelfs de mogelijkheid voor een extra opbouw!

De appartementen krijgen oppervlakte van rond de 120m2. Ook beschik je over een groot balkon of dakterras, waar je volop kunt genieten van de bootjes in de haven of de scheepvaart op de Oude Maas. Zet de deuren van het frans balkon open en haal de sfeer van De Haven naar binnen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Haven Spijkenisse, deelgebied SLUIS
Koopwoningen
52
Prijs
€ 306.950,- tot € 499.950,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden