Het Eiland van Spijk

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 298.500,- tot € 385.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
117 - 153m2
Kaveloppervlak
111 - 197m2
Inhoud
433 - 576m3
Aantal slaapkamer(s)
6

Over dit project

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. De 25 woningen van de eerste fase zijn nu in Pre-Sale! Schrijf je in!

De Pre-Sale fase komt ten einde, waardoor de vrije verkoop zal starten! De start verkoop is op donderdag 19 september vanaf 12.00 uur.

Twee verschillende woningtype:
Het project krijgt twee leuke woningtypen , namelijk Type A - De eengezinswoningen en Type B - De herenhuizen.

*Er is nog maar 1 Woningtype A beschikbaar, namelijk bouwnummer 6. Woningtype A is een eengezinswoning met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter en een gebruiksoppervlakte van circa 117 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. De prijzen zullen voor een tussenwoning circa € 298.500,- en hoekwoning circa € 330.000,- vrij op naam zijn.
*Er zijn nog 7 woningtype B woningen beschikbaar! Woningtype B zijn de herenhuizen met een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter met een gebruiksoppervlakte van circa 153 m2. Deze woning is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een plat dak, de woning heeft hierdoor dus drie volledige woonlagen. De prijzen zullen variëren van een tussenwoning voor circa € 360.000 en een hoekwoning voor circa € 375.000,- en € 385.000,- vrij op naam
Alle woningen in Het Eiland van Spijk hebben een fijne diepe tuin op de zon en uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Centrale ligging en bereikbaarheid
Het winkelcentrum, horecagelegenheden, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Wonen op Het Eiland van Spijk betekent wonen dicht bij het stadscentrum. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Eiland van Spijk geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Eiland van Spijk worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,25%
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Bereken hier je maandlast!

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland van Spijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
25 (waarvan 25 beschikbaar)
Prijs
€ 298.500,- tot € 385.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden