Het Eiland van Spijk

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 360.000,- tot € 375.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
153 - 153m2
Kaveloppervlak
118 - 118m2
Inhoud
548 - 576m3
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Heb je vragen? Neem gerust contact op met één van de makelaars!

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met 59 ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. Fase 2 is in verkoop!

Wonen in Het Eiland van Spijk fase 2:
Het project krijgt twee leuke woningtypen, namelijk Type A - De eengezinswoningen en Type B - De herenhuizen.

De eengezinswoningen zijn vanaf nu beschikbaar in twee varianten, namelijk de standaard variant én de XL variant (inclusief 2,4 meter uitbouw).

*Eengezinswoningen (woningtype A)! De ruime eengezinswoningen (woningtype A) hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 9,56 meter. Deze woningen hebben een woonoppervlakte van 117 m2 én is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een zogenaamd “zadeldak”. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden.
*De tussenwoningen zijn vanaf € 298.5000,- v.o.n.
*De hoekwoningen zijn vanaf € 315.000,- v.o.n.
*Bekijk hier de video over de eengezinswoningen.


*Herenhuizen (woningtype B)! De Herenhuizen (woningtype B) hebben een breedte van 5,40 meter en een diepte van 10,76 meter met een gebruiksoppervlakte van circa 153 m2. Deze woning is voorzien van twee woonlagen met een zolderverdieping. Het dak wordt uitgevoerd als een plat dak, de woning heeft hierdoor dus drie volledige woonlagen.
*De prijs van een tussenwoning is € 360.000,- v.o.n.
*Een Herenhuis op de hoek is € 375.000,- v.o.n.
*Bekijk hier de video over de Herenhuizen.
Alle woningen in Het Eiland van Spijk hebben een fijne diepe tuin op de zon en uiteraard zijn er diverse uitbreidingsopties mogelijk.

Centrale ligging en bereikbaarheid
Het winkelcentrum, horecagelegenheden, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Wonen op Het Eiland van Spijk betekent wonen dicht bij het stadscentrum. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Het Eiland van Spijk geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Het Eiland van Spijk worden Energieneutraal (EPC 0) gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,15%. Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,50%
Meer weten? Lees hier meer over de duurzaamheidshypotheek.

Bereken hier je maandlast!

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland van Spijk
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
93 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 360.000,- tot € 375.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden