Het Eiland van Spijk

Nissewaard
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP: HET EILAND VAN SPIJK! 

Het Eiland van Spijk wordt een leuke wijk op zich, met een kleine zestig ruime eengezinswoningen en een eigen parkje, net buiten het centrum van Spijkenisse. Velen kennen de plek: het braakliggende terrein naast het Penta College De Oude Maas, aan De Ritte, nabij de Hekelingseweg. De eerste fase gaat in het eerste kwartaal van 2019 in verkoop.

Twee typen eengezinswoningen, goed bereikbaar
Het project krijgt twee leuke woningtypen eengezinswoningen. Het ene woningtype krijgt twee woonlagen én een kap, de ander krijgt maar liefst vier woonlagen. Alle huizen hebben een fijne tuin op de zon. De bereikbaarheid is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom Spijkenisse. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Winkels, horeca, theater en bibliotheek op loopafstand
Ook erg prettig. Je woont hier dicht bij het stadscentrum. Winkels, horeca, het theater en de bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Interesse
Heeft u interesse en wilt u vrijblijvend op de hoogte gehouden worden?
Vul het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Eiland van Spijk
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Koopwoningen
58
Type woningen
Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden