Het Terras aan de Maas

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 260.000,- tot € 260.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 78m2
Inhoud
203 - 203m3
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Het Terras aan de Maas
In Het Terras aan de Maas toren II worden 116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse gerealiseerd. Naast de koopappartementen en penthouses worden er ook huurappartementen gerealiseerd. De huurappartementen zijn afgenomen door Maasdeltagroep. Deze website is alleen gericht op de koopappartementen. Wilt u weten hoe de bouw eruit ziet? Bekijk hier de animatievideo.

Nog maar 1 woning te koop:

*Nog beschikbaar Type B7V vanaf € 260.000,- v.o.n.
Kijk waar de woning in Het Terras aan de Maas zit. Er is nog maar één appartement beschikbaar, is dit uw toekomstige woning?

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Planning – De bouw is gestart!
Zit uw appartement er tussen? De bouw is inmiddels al gestart. Wij verwachten dat u er het eerste kwartaal van 2021 in kunt gaan wonen!

Duurzaamheidshypotheek
Omdat Het Terras aan de Maas zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Sales & Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Terras aan de Maas
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
116 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 260.000,- tot € 260.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden