Het Terras aan de Maas

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 175.000,- tot € 508.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 142m2
Inhoud
192 - 370m3
Aantal kamers
2 - 3

Over dit project

Terras aan de Maas  - Toren II is nu in verkoop!
De bouw van deze tweede toren is inmiddels gestart. Het Terras aan de Maas stond op de woonbeurs van Nissewaard op 13 november. Bekijk hier de video van de woonbeurs.

Het Terras aan de Maas - Toren II.
Nog een aantal appartementen beschikbaar, zoek in de woningzoeker jouw type woning. Kijk bij de woningtypes  voor de nog beschikbare appartementen en vul het interesseformulier in.

116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse.
De tweede woontoren van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse komt eraan. Het gebouw ('toren II') krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses.

In Het Terras aan de Maas worden er 68 huurappartementen gerealiseerd, welke zijn afgenomen door Maasdeltagroep.

Bekijk hier de 360-tour van het toekomstige uitzicht 

Nieuwe toren Terras aan de Maas: driekamerappartementen en penthouses
Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruime en uitzicht. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, bovenop de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo'n 100 tot circa 150 vierkante meter. 

Ook komt er in Toren II een nieuw woningtype, namelijk de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen, met oppervlaktes tussen zeventig en tachtig vierkante meter en extra hoge plafonds, zijn nu ook in de verkoop.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan als belangstellende via deze website. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox. Wil je leuke nieuwsberichten lezen over Het Terras aan de Maas?

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in Het Terras aan de Maas duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
Wilt u op voorhand al weten of ook u in Het Terras aan de Maas kunt gaan wonen en wat uw maandlasten ongeveer gaan worden? Profiteer van onze Quickscan-service en u weet snel waar u aan toe bent. Vanaf nu is ons Quickscan-loket geopend!

Meer weten, een Quickscan opvragen of direct een afspraak maken?

Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Het Terras aan de Maas. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl , M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

De planning
De bouw van Toren II is in september 2018 gestart en in volle gang. De prognose oplevering staat nu gepland in het 1e kwartaal van 2021.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Terras aan de Maas
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
116 (waarvan 55 beschikbaar)
Prijs
€ 175.000,- tot € 508.000,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden