Het Terras aan de Maas

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 240.000,- tot € 506.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
78 - 149m2
Inhoud
203 - 387m2
Aantal kamers
3

Over dit project

BINNENKORT START DE VRIJE VERKOOP!!!
Binnenkort start de vrije verkoop van de nog beschikbare appartementen in toren II van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. De voorverkoopperiode is nu voorbij en een deel van de appartementen staat onder optie. Toch is er nog volop keuze in aanbod. Als de vrije verkoop start, start ook meteen de inschrijving voor een nieuw woningtype, namelijk de vijf woningen op de begane grond. Deze woningen, met oppervlaktes tussen zeventig en tachtig vierkante meter en extra hoge plafonds, waren tot nu toe nog niet in verkoop.

Het Terras aan de Maas - Toren II.
116 nieuwbouw koopappartementen en penthouses aan Oude Maas in Spijkenisse.
De tweede woontoren van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse komt eraan. Het gebouw ('toren II') krijgt 116 nieuwbouw koopappartementen, waaronder een aantal penthouses.

Bekijk hier de 360-tour van het toekomstige uitzicht 

Nieuwe toren Terras aan de Maas: driekamerappartementen en penthouses
Het gaat in bijna alle gevallen om driekamerappartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruime en uitzicht. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van 77,5 tot 96 vierkante meter. Er is dus volop keuze, ook al omdat je je appartement naar wens kunt indelen. De penthouses, bovenop de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo'n 100 tot circa 150 vierkante meter. 

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren iets lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan als belangstellende via deze website. Je krijgt dan automatisch het laatste nieuws in je mailbox.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat de woningen in Het Terras aan de Maas duurzaam gebouwd worden heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. U kunt NU al een zogenaamde Quickscan laten uitvoeren. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

De gratis financiële Quickscan van VORM Finance
WILT U OP VOORHAND AL WETEN OF OOK U HET TERRAS AAN DE MAAS KUNT GAAN WONEN EN WAT UW MAANDLASTEN ONGEVEER GAAN WORDEN? PROFITEER VAN ONZE QUICKSCAN-SERVICE EN U WEET SNEL WAAR U AAN TOE BENT. VANAF NU IS ONS QUICKSCAN-LOKET GEOPEND!
 
MEER WETEN, EEN QUICKSCAN OPVRAGEN OF DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN?
 
Bel 0186 - 618 777 en vraag naar Daniëlle, Miriam of Marco. Dit zijn uw Hypotheekspecialisten voor Het Terras aan de Maas. U kunt Danielle, Miriam of Marco ook mailen: D.Schuller@vorm.nl , M.Dallo@vorm.nl of M.Bijl@vorm.nl . Voor een afspraak bent u altijd welkom bij ons op kantoor, maar uiteraard behoort een belafspraak ook tot de mogelijkheden.

De planning
De start van de bouw van de tweede toren is gepland voor 3e kwartaal van 2018. De bouw van Het Terras aan de Maas - Toren II zal circa 2,5 jaar duren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Terras aan de Maas
Koopwoningen
116
Prijs
€ 240.000,- tot € 506.000,-
Type woningen
Appartement

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden