Het Land fase 12

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 263.950,- tot € 398.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 170m2
Kaveloppervlak
140 - 320m2
Inhoud
125 - 630m3
Aantal kamers
4 - 6

Over dit project

Het Land maakt onderdeel uit van De Elementen, het nieuwbouwplan dat de skyline van Spijkenisse voorgoed verandert. In een aantal deelplannen krijgt De Elementen de komende jaren vorm. Hier kan straks iedereen wonen. In De Elementen komen meerdere projecten samen. Aan De Dijk zijn luxe appartementengebouwen met een internationale uitstraling te vinden en Het Park is de groene zone.
Het Land knipoogt in architectuur naar de jarendertigstijl van de vorige eeuw. In Het Land vindt u grote woningen op forse kavels, voor aantrekkelijke prijzen. Elke fase weer is de belangstelling groot, ook door de continu wisselende typen.
Recentelijk is ook gestart met het project De Haven: een eigen jachthaven met stoere pakhuizen tot statige notariswoningen!
Als het plan gereed is, heeft Spijkenisse er een wijk van allure bij. Compleet met een boulevard langs de Oude Maas, een jachthaven en een park!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Land fase 12
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
18
Prijs
€ 263.950,- tot € 398.950,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden