Het Land fase 14

Nissewaard
Actueel aanbod

€ 489.500,- tot € 489.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
177 - 177m2
Kaveloppervlak
298 - 298m2
Aantal slaapkamer(s)
5

Over dit project

Het Land fase 14

Het project Het Land fase 14 bestaat uit 17 woningen, gebouwd in de geliefde jaren 30-stijl. Er zullen twee-onder-één-kapwoningen in twee verschillende varianten worden gerealiseerd. Daarnaast zullen er ook 6 geschakelde twee-onder-één-kapwoningen en één vrijstaande villa gebouwd worden. De woningen hebben een brede én diepe tuin met aan het einde afgesloten met een eigen privé vlonder boven het water. De achtertuinen kijken uit op het reeds aangelegde volwassen Vier Werelden Park. Aan de voorkant van de woningen zal ook een bepaalde groenzone met stroken worden ingericht, waardoor het profiel van de toegangsstraat in de brede groene Arnout van Westenrijklaan thuis past. De tweekappers en vrijstaande woningen hebben parkeren op eigen terrein, vlakbij is ook een openbaar parkeergebied aanwezig.

Kijk hier welke woningen er in Het Land fase 14 komen.

Verkoop is van start! Vanaf zaterdag 6 april tot maandag 15 april 2019 om 12:00 uur kun je je middels het inschrijfformulier inschrijven voor de woningen in Het Land fase 14 te Spijkenisse. Na de sluiting van de inschrijfperiode zullen de beschikbare woningen worden toegewezen. Schrijf je je in op een gereserveerde woning, dan plaatsen we je op de reservelijst.

Via deze link kun je de situatietekening met daarop de gereserveerde en beschikbare woningen vanuit de Pre-Sale periode downloaden. Hier vind je alle beschikbare downloads van de woningen in Het Land fase 14!

Duurzaam

In Het Land fase 14 vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Voor nieuwbouwprojecten gelden er bepaalde duurzaamheidseisen. Voor de kenners: De EPC-waarde van een nieuwbouwwoning dient 0,4 te zijn. De Woningen in Het Land fase 14 krijgen zelfs een EPC-waarde van 0. Dit betekent dat de woningen energieneutraal zullen zijn. Om dit te behalen wordt er onder andere gewerkt met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, zonnepanelen op het dak en nog veel meer. De woningen worden vanzelfsprekend gasloos uitgevoerd!


Planning

De woningen van Het Land fase 14 zijn in verkoop. De start van de bouw staat gepland voor het vierde kwartaal van 2019 en de bouw van de woningen zal circa één jaar in beslag nemen.

Interesse

Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden?
Vul hier het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Het Land fase 14
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
17 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 489.500,- tot € 489.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden