De Schipper Spijkenisse

Nissewaard - Spijkenisse
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT
Middenin de metropoolregio, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Schipper”: 31 royale kadewoningen en 26 appartementen met een eigen parkeerplaats. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen.
De “Schipper” bevindt zich op een steenworp afstand van het vernieuwde Stadscentrum van Spijkenisse. Voorzieningen als een theater, bioscoop, diverse winkels en scholen voor zowel basis als voortgezet onderwijs, zijn in de directe nabijheid. Ook de stedelijke gezelligheid van Rotterdam is vlakbij: in 20 autominuten sta je op de Coolsingel.

DE LOCATIE
Plan de Schipper ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven.
Het project omvat 31 royale kadewoningen en 26 appartementen.
Binnenkort komt meer informatie, waaronder uitgewerkte plattegronden, beschikbaar.

Meld je aan op www.schipperspijkenisse.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Schipper Spijkenisse
Koopwoningen
57
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Supermarkt, Voortgezet onderwijs

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden