BARK Spijkenisse

Nissewaard - Centrum
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Plan Bark ligt tussen de Elementenweg en de Havenkade, centraal in nieuwbouwwijk De Haven.
Het project omvat 34 royale rij-/hoekwoningen en 10 nostalgische kadewoningen.
Binnenkort komt meer informatie, waaronder uitgewerkte plattegronden, beschikbaar.

Metropoolregio Rotterdam is met recht een van de meest avontuurlijke gebieden van ons land. Geen enkele regio heeft zoveel moois te bieden op een paar vierkante kilometer: grootstedelijke dynamiek én natuurlijke rust, volop werkgelegenheid en bedrijvigheid, eindeloze stranden en álle denkbare faciliteiten. De ligging van het gebied is ideaal: als poort naar Europa is de regio perfect te bereiken vanuit binnen- en buitenland.

Middenin de metropoolregio, in de gemeente Nissewaard, ligt De Haven: een nieuwe wijk vol knusse buurten, omgeven door water en veel voorzieningen. In deze wijk ontwikkelt Ballast Nedam Development het deelplan “Bark”: 34 ruime maar zeer betaalbare koopwoningen, ontworpen in de populaire jaren ’30-bouwstijl en 10 nostalgische kadewoningen. Alle woningen beschikken over een eigenparkeerplaats. En voor wie letterlijk wil aanmeren in De Haven bestaat de mogelijkheid om nagenoeg voor de eigen deur een ligplaats te kopen.

Kijk voor meer informatie op barkspijkenisse.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
BARK Spijkenisse
Koopwoningen
44
Type woningen
Hoekwoning, Overig, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden