Waterzeil

Nissewaard - Spijkenisse
Actueel aanbod

€ 428.500,- tot € 637.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
115 - 171m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 7

Over dit project

Wonen in nautische sferen. Het comfort en de luxe van nieuwbouw. De sfeer van een oude jachthaven. Rust, maar ook reuring, en de Oude Maas om de hoek. Dát is wonen in Waterzeil, op misschien wel de leukste plek van Spijkenisse. Op de laatste vrije plot in De Haven Spijkenisse komen 79 duurzame koopwoningen. Het woningaanbod bestaat uit eengezinswoningen, stadswoningen, herenhuizen, appartementen en penthouses. Alle woningen beschikken over een eigen parkeerplaats en worden opgeleverd inclusief keuken, badkamer en toilet.

De verkoop is in volle gang en naar verwachting start de bouw nog dit jaar. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar! Bekijk het actuele aanbod via de woningzoeker op www.waterzeil-spijkenisse.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterzeil
Prijs
€ 428.500,- tot € 637.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden