Ravesteijn

Nissewaard - Heenvliet
Actueel aanbod

€ 305.000,- tot € 735.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
450 - 500m2

Over dit project

Wonen op deze plek is een ware beleving

Een kavel en zelf een woning realiseren, een wens voor veel woningbezitters. Op de locatie aan de Toldam in Heenvliet waar thans de Albert Heijn is gevestigd komen 6 unieke bouwkavels.

Op deze unieke locatie direct aan het Bernisse gebied is een kavel te koop vanaf € 310.000,- VON.

Volledig ontzorgd worden? Ook dat is mogelijk, wij kunnen een kavel met woning realiseren vanaf € 731.000,- Zorgeloos, vrijstaand wonen, de auto opladen op eigen oprit en nog zoveel meer.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op en maak vandaag nog een afspraak voor de mogelijkheden!


Totaal ontzorgd worden?
Geen omkijken naar het aanvragen van een vergunning, het totale bouwconcept en alles wat erbij komt kijken? Dat is mogelijk:

1. U selecteert een kavel met daarop een door welstand goedgekeurd ontworpen woning passend binnen het bestemmingsplan: dit zijn de kavels 2 en 3
2. U koopt een kavel en ontwerpt en realiseert zelf met uw (eigen) architect en aannemer de woning van uw wensen. Uiteraard kunnen wij u daar ook in begeleiden.

In beide gevallen is het mogelijk om in het eerste kwartaal van 2024 te starten met de bouw en nog dat jaar te wonen in een vrijstaande woning op een geweldige plek grenzend aan natuurgebied de Bernisse.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ravesteijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 305.000,- tot € 735.000,-
Type woningen
Overig, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden