Kreken van Nibbeland - gemeente Nissewaard

Nissewaard - Zuidland
Actueel aanbod

€ 214.500,- tot € 402.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 151m2
Inhoud
167 - 574m2

Over dit project

De Kreken van Nibbeland is een woonwijk die volledig aansluit bij de bestaande bouw van het dorp Zuidland aan de ene kant en het weidse polderlandschap aan de noordgrens. Er is voor gekozen om de bestaande zichtlijnen en oude structuren in de polder aan te houden.

De wijk is gesitueerd rond een waterpartij die voor iedereen bereikbaar is. Aan de noordwest zijde van het plan komt een speelruimte voor kinderen. Vanuit de Kreken van Nibbeland komt een directe verbinding voor langzaam verkeer met het bestaande centrum van Zuidland, waardoor voorzieningen goed bereikbaar zijn.

Diverse opties
Voor ieder woningtype zijn verschillende opties mogelijk om de woning te vergroten of om de indeling aan te passen: een dakkapel, een aanbouw, het vergroten van de garage. Mogelijkheden om de woning helemaal naar uw zin te maken!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kreken van Nibbeland - gemeente Nissewaard
Koopwoningen
30
Prijs
€ 214.500,- tot € 402.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Nissewaard.

Aanmelden